Welcome Guest [Log In] [Register]

News 01/11

News

Update: The new Site Map is finished.
---------------------------------------------------
As you all may know, the DA portion of Dreyrull is down. All the images that were tied to Stryde's account have gone into storage. Over the next few weeks we'll be updating that, so all Aershaa can be seen on the site. Pardon our dust!
---------------------------------------------------
An adoption bazaar containing 9 characters is now open in the Den of the Ancients
-------------------------------------------------------
Main ThreadRulesWikiChat

Welcome to the Realm of Dreyrull!

If you're already a Dreywalker, please log in to your account to access all of our features:

Username:   Password:
nike air max 97
Topic Started: Jan 11 2018, 11:41 PM (40 Views)
NigelAlerander
No Avatar
Emerging
Nike Air Max 90 behandles i det livlige nike air max 97 lyserøde glasurtema for at lukke ud 2016 og byde velkommen til det nye år. Fornyet med mere livsstilsk appeal, danner sneakeren en præmiebygning med glat tumblet læder fremtrædende på tåboksen, kraveafsnittet, tungen og swooshes, mens resten af sin øvre bærer en krokhudlignende konstruktion til eksotisk flair. Alt modregnes i en skarp hvid mellemsål enhed. Modellen er også klæbet oven på en alsidigt gummi ydersål for at afrunde sin æstetisk tiltalende farveskema. Du kan købe dette eksklusive par til udvalgte Nike-forhandlere verden over nu.

Nike giver os en international farvelægning fra internationalisten for at starte 2017. Sæt ovenfor er den klassiske Nike Sportswear-silhuet dækket af en ren kombination af sort og hvid hele hele det øvre. For dette par gør Swoosh grøfter den traditionelle ruskind og nike free 5.0 mesh konstruktion og erstatter den med en ny syntetisk øvre i stedet, der giver skoen et nyt udseende. Hvad er dine tanker om denne nye farvevej fra Nike Internationalist? Se nogle billeder på foden ovenfor og giv os dine meninger i kommentarerne nedenfor.

Nike har muligvis nike presto netop utilsigtet skabt en af de bedste farveveje i Nike SB Blazer Mid for Dub Nation. Denne SB Blazer, som vi ser ovenfor, kommer dækket af en kombination af Tour Yellow gennem størstedelen af den øvre med hits af kongeblå på Swoosh , hælfane, snørebånd, tunge mærke og den indre liner. En vulkaniseret gummimidsåse i hvid fuldender Warriors-temaet på denne klassiske silhuet fra Nike SB.Grib dit par på udvalgte Nike SB-konti senere i måneden. Lad os hvad synes du? Er du fan af den første nike free run farvelægning i din helt egen Nike Roshe Two Leather?

Efter at have kigget på Nike Air Max Tavas sorte hvide farvebane for nogle dage siden, returnerer Nike Sportswear-silhuetten med lidt mere farve til det nye år. Denne gang bliver Tavas færdiggjort i en overvejende hvid øvre med sort detaljer om Swoosh branding og ydersål. Den tapede mesh øvre er derefter færdig med en fed patch af Paramount Blue på hælen og hæl pull tab. Vil du have cop eller pass? Lad os vide i kommentarerne nedenfor og se efter, at de lander hos udvalgte forhandlere i den nærmeste fremtid.

Vi ved, at Kanye holder begge sine børn snoet i hans seneste adidas Yeezy sneaker, men vidste du, at de også plejede at bære Nike Yeezys? Jeff Staple har for nylig skrevet det billede, du ser ovenover af et tobarnspar af Nike Air Yeezy 2 Red Oktober, at Kanye specielt havde lavet nordpå, da Ye stadig var hos Swoosh. Ifølge Staple er dette et af få, der blev lavet for nike air max 90 Nord.

Kicking off det nye år er en tidløs iteration af Nike Cortez Ultra, som behandles i all-white. I modsætning til den traditionelle modpart er denne variation genopbygget med en letvægts ripstop øvre inspireret af den ikoniske windrunner jakke og triple-density skum polstring, der giver en strømlinet følelse og blød, naturlig tur. Den uberørte nuance dækker i det væsentlige sin helhed for en elegant finish, mens subtile hits af køligt grå er tydeligt på tungen og hælfanen via branding for at afrunde sin rene profil. Du kan købe dette par hos Posted Image udvalgte Nike-forhandlere i udlandet nu, mens en stateside-udgivelse er overhængende.
offline
profile
quote
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · General Discussion · Next Topic »

Theme by Cody of Outline

Modified by Stryde for The Realm of Dreyrull's temporary home.